سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  12:17 ب.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: New approaches in deacidification of edible oils-a review
عنوان فارسی مقاله: روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی. 
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
در صنعت مواد روغنی و چربی، غیر اسیدی کردن مواد روغنی نه تنها برای پذیرش مصرف کنندگان حائز اهمیت می باشد  بلکه می تواند تاثیر اقتصادی زیادی بر روی تولید داشته باشد.  روش های غیراسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی و میسل در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.  چندین مانع نیز در ارتباط با این فرایند غیر اسیدی کردن رایج وجود دارد . ب عضی از روش های جدیدی که می تواند - به عنوان جایگزینی برای شیوه های صنعتی امروزی- مورد بررسی قرار گیرد شامل غیراسیدی کردن بیولوژیکی، استری کردن مجدد، استخراج حلالی، استخراج مایع مافوق بحرانی  و فناوری های غشایی می باشند.  این روش های جدید- به طور مستقل یا در ترکیب با فناوری های کنونی- می تواند برای غلبه بر موانع اصلی موثر باشد.  علاوه بر مضر نبودن آن ها برای محیط زیست، می توانند منجر به صرفه جویی در انرژی و کاهش در اتلاف مواد روغنی گردند.  بعضی از این روش ها می توانند جایگزین فناوری های جدیدتر در سالهای پیش رو گردند. 
کلیدواژه: پالایش زیستی، غیر اسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی، و میسل، استری کردن مجدد شیمیایی، فناوری غشایی، اشتخراج حلالی، استخراج مابع فرابحرانی
1.  مقدمه:
مواد غذایی شامل ترکیباتی چون آب، کربوهیدرات، پروتئین، و چربی می باشند.  چربی به عنوان یکی از ترکیبات اصلی رژیم غذایی به شمار می آید.  زیرا آن می تواند به عنوان یک منبع مهم انرژی همانند اسیدهای چرب و ویتامین های قابل حل مانند A-D-E و K به شمار بیاید.  منبع اصلی روغن های خوراکی شامل دانه های روغنی، ساقه میوه، گوشت حیوانات و ماهی ها می باشد.  دانه روغنی به عنوان منبع اصلی تولید روغن های خوراکی می باشند. کل تولیدات جهانی مربوط به دانه های روغنی برابر با 326 میلیون تن در سطح جهان می باشد.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  12:14 ب.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Characterization of Nanocrystals Using Spectroscopic Ellipsometry
عنوان فارسی مقاله: توصیف نانوکریستال ها- با استفاده از الیپسومتری طیف نما.
دسته: شیمی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 14
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
اولین کاربرد الیپسومتری برای اندازه گیری پوشش های نازک پلی- و نانوکریستال به دهه ها پیش بر می گردد. مهمترین گام در مسیر تحقیقات الیپسومتری پوشش های نازک کامپوزیت، شناخت اولین الیپسومتری طیف نما در دهه 70 بوده است [3, 4, 8]، که امکان اندازه گیری نقش دی الکتریک را امکان پذیر ساخت، که جزء انگاری آن مستقیما در ارتباط با حساسیت وضعیت چگالی مشترک الکترونیک بوده که بستگی به تغییرات ساختار کریستال دارد. اولین مدل ها بر مبنای روش میانگین موثر با استفاده از عوامل سارنده توابع دی الکتریک [5] بوده، درحالیکه بخش حجیمی از موئلفه ها در ارتباط با ویژگی های کریستال با پوشش نازک می باشند. این روش بر مبنای نیرومندی اش، محبوب می باشد.
روش حد وسط موثر، توسط مجموعه ای از مدل های تحلیلی مختلف بر مبنای پارامتربندی تابع دی الکتریک، دنبال شد. این مدل ها امکان تعیین خصوصیات مواد را در مواردی می دهند که مواد نمی تواند به عنوان ترکیب همگنی از فازها با توابع دی الکتریک شناخته شده، مد نظر قرار گیرد. این مدل ها همچنین می تواند برای ذرات کوچکی که تاثیر اندازه را نشان می دهند ( و ساختار الکترونیکی اصلاح شده و تابع دی الکتریک) یعنی ذراتی که نمی توانند توسط برگشت های حجیم مدلسازی گردند، مورد استفاده قرار گیرد. 
علاوه بر خصوصیات نانوکریستال، روش الیپسومتری امکان توصیف خوصیات لایه های بیشتر همانند کیفیت رابط ( برای نمونه، سختی نانو در مرزهای لایه)، غیریکنواختی عرضی و عمودی یا ضخامت ساختارهای چندلایه را ایجاد می کند.
2. مبانی الییپسومتری
اگر نور پلاریزه (قطبی شده) بر روی کران دو وسیله بازتاب داده شود، حالت پلاریزه نور بازتاب داده شده به صورت مستتر (بیضی شکل)، مدوّر، یا خطی بوده که بستگی به ویژگی های نمونه دارد. در اکثر موارد نور بازتاب داده شده به صورت پلاریزه بیضی شکل می باشد، به همین خاطر است که این روش به نام الیپسومتری می باشد. الیپسومتری مستقیما به اندازه گیری تغییرات پلاریزاسیون که از طریق بازتاب ایجاد می گردد، می پردازد. یعنی نسبت بازتاب پیچیده به صورت زیر تعریف می گردد.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  11:42 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Catalytic CO2 reforming of methane over Ir/Ce0.9Gd0.1O2x
عنوان فارسی مقاله: ریفرمینگ کاتالیستی متان توسط دی اکسید کربن بر روی Ir/Ce0.9Gd0.1O2-x.
دسته: شیمی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 6
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
ریفرمینگ CO2 متان بر روی Ir/Ce0.9Gd0.1O2-x (Ir/CGO) بین دمای 600 و  oC‍800 و برای نسبتهای CH4/CO2 2 و 0.66 به منظور ارزیابی كاربرد بالقوه آن به عنوان یك ماده آند برای تبدیل مستقیم بیوگاز در دماهای متوسط در پیلهای سوختی اكسید جامد بررسی شده است. كاتالیزور یك فعالیت كاتالیزوری بالایی در مقایسه با پایه تنها و كاتالیزورهای بر پایه Ir دیگر از خود نشان میدهد. نسبتهای CH4/CO و دماهای بالا برای حصول بیشینه نسبت H2/CO  لازم می باشد كه هرگز از یك تجاوز نمیكند. آزمایشات طولانی مدت انجام شده، پایداری عالی كاتالیزور را با زمان نشان دادند. تشكیل كربن كاملاً جلوگیری شد (در اكثر شرایط تجربی) یا در بیشتر شرایط بحرانی خیلی محدود بود (oC 800، CH4/CO2=2) .این كربن در طی آزمایشات TPO نسبت به اكسیژن به شدت واكنشپذیر بود.
کلیدواژه: متان، دی اکسید کربن، ریفرمینگ، ایریدیوم، ماده سیریا Gd، SOFC، بیوگاز
1-مقدمه: 
پیلهای سوختی اكسید جامد (SOFC) به عنوان یك فناوری پاك برای تولید برق از سوختهایی نظیر بیوگاز به طور جذابی ظاهر میشوند. برای عملیات صحیح پیل سوختی، متان، كه تركیب اصلی بیوگاز میباشد، باید به هیدروژن تبدیل شود، كه سپس به صورت الكتروشیمیایی در آند اكسید شده و الكتریسیته ایجاد میكند. ریفرمینگ مستقیم متان بر روی آند به شدت مطلوب میباشد. در هنگامیكه بیوگاز عمدتاً شامل متان و دی اكسیدكربن میباشد، این هدف از طریق ریفرمینگ خشك به دست میآید.
 

   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  11:22 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Occurrence and legislation of mycotoxins in food and feed from Morocco
عنوان فارسی مقاله: جود و قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از کشور مغرب.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
مایکوتوکسین یک عامل آلوده کننده طبیعی مواد غذایی و علوفه می باشد که از طریق کپکی از نوع قارچ اسپرگیلوس، قارچ کپکی سبز و فاساریوم ایجاد می گردد.تعداد مایکوتوکسین های شناخته شده که می تواند اثرات بدی روی سلامت انسان و حیوانات داشته باشد رو به افزایش بوده و همچنین مقررات مربوط به کنترل وجود آن ها  درمواد غذایی و علوفه نیز در سطح گسترده تری اعمال می گردد. کشور مراکش، کشوری در شمال آفریقا می باشد که توسط دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس احاطه شده است.که دارای هوایی با رطوبت و درجه حرارت بالا بوده که برای رشد کپک ها شرایط مناسبی را به وجود می آورد. این مقاله به بررسی میزان آلودگی و وجود مایکوتوکسین ( برای مثال آفلاتوکسین، اوکراتوکسین A، و فاساریوم توکسین) در حبوبات، نان، شیر،  ادویه، شراب،زیتون، گوشت سفید، میوه خشک و آجیل می پردازد. میانگین نمونه های آلوده شده، اغلب موارد بیش از 50 درصد می باشد. قوانین وضع شده در ارتباط با مقررات مایکوتوکسین، توسط مقامات مراکشی، در مقایسه با محدودیت های کشورهای اروپایی و بین المللی نیز مورد بحث قرار می گیرد. اطلاعات جدید در مورد آلودگی مواد غذایی و علوفه توسط مایکوتوکسین در این مقاله مورد بحث قرار می گیرد. سرانجام، بخش آخر این مقاله شامل نتیجه گیری، جنبه های اصولی و توصیه هایی می باشد که می بایست توسط مقامات و متخصصان در طی بررسی وجود مایکوتوکسین در مواد غذایی و علوفه تولیدی/ یا تجاری در مراکش، مد نظر قرار گیرد.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  11:06 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Perceptions of Chinese restaurants in the U.S
عنوان فارسی مقاله: مشاهدات مربوط به رستوران های چینی در آمریکا. 
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 13
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
این مطالعه به بررسی نقطه نظر مشتریان امریکایی نسبت به رستوران های چینی در کشورشان با استفاده از روش تحلیل عملکردهای مهم (IPA) می پردازد. همچنین این بررسی نشان می دهد که چه خصوصیاتی از رستوران های چینی  رضایت مشتریان امریکایی  و تمایل رفتاری ان ها را تحت تاثیر قرار می دهد.ا. IPA (روش های تحلیلی عملکرد) نشان داده است که نظافت محیط و سرویس منظم دو نمونه از موارد مهمی می باشند که رستوران های چینی می توانند در این زمینه بهبود داشته باشند. علاوه بر این، طعم غذا و قابل اطمینان بودن خدمات به نظر، به عنوان مشخصه های اصلی برای موفقیت رستوران های چینی می باشند. در مجموع، این بررسی نشان می دهد که کیفیت غذایی، قابل اطمینان بودن خدمات و نظافت محیط سه نمونه از مشخصه های کلیدی برای ایجاد  رضایت در مشتریان و تعامل رفتاری مثبت بعد از خوردن غذا در می باشد. مدیران رستوران های چینی می بایست به طور منطقی به تخصیص منابع محدود خود به خصوصیات رستوران براساس مشارکت آن ها برای رضایت مشتریان و تمایلات رفتاری آن ها بپردازند.
کلیدواژه: رستوران چینی، ویژگی های رستوران، رضایت مشتری، تمایلات رفتاری، تحلیل اهمیت و عملکرد
1. مقدمه: 
ایالات متحده امریکا کشوری چند فرهنگی و با قومیت های مختلف می باشد و این تنوع چند ملیتی بودن به طور مستمری رو به افزایش می باشد. یکی از بازتاب های مربوط به این تنوع فرهنگی و نژادی، تنوع و رونق رستوران ها در بازار خدمات غذایی در امریکا می باشد. بازار مربوط به این گونه غذاها در امریکا منجر به 75 میلیون فروش در سال می گردد که حدود 65 درصد از آن در ارتباط با صنایع خدمات دهنده مواد غذایی می باشد. با این وجود رشد سریع رستوران های قومی به طور کلی تنها به دلیل افزایش تعداد مهاجران جدید نیست . در واقع 75 درصد از مصرف این گونه غذاها مربوط به مشتریان غیر بومی می باشد. به دنبال تغییر سبک زندگی، استفاده از غذاهای بیرون از خانه رایج تر گشته و بسیاری از مشتریان نیازمند استفاده از غذاهایی با طعم جدید و تجارب جدیدتر می باشند.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  10:32 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: CO2 reforming of CH4 over ceria-supported metal catalysts
عنوان فارسی مقاله: ریفرمینگ متان توسط دی اکسیدکربن بر روی کاتالیزورهای فلزی قرار گرفته بر روی سیریا.
دسته: شیمی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 5
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
ریفرمینگ متان توسط دی اكسیدكربن بر روی كاتالیزور آهن، كبالت و نیكل قرار گرفته بر روی پایه CeO2 ، در فشار اتمسفری بررسی شده است. كاتالیزور نیكل بیشترین فعالیت را نشان داد و تبدیل تعادلی متان تحت شرایط دمایی K1123، g h/mol 1، و 1CH4/CH4= بدست آمده و تركیب گازسنتز حاصله تقریباً 1H2/CO=  بود. رسوب كربن مشاهده نشد و فعالیت كاتالیزوری و گزینش¬پذیری گازسنتز به مدت 24 ساعت پایدار بود. تحقیقات نشان می دهند كه فرآورش با دمای بالای K1123 برای چنین فعالیت كاتالیزوری بالا مهم می-باشد. كاتالیزور كبالت پس از احیاء كافی فعالیت تقریباً معادل با كاتالیزور نیكل نشان داد، در حالی كه كاتالیزور آهن فعالیت ضعیفی از خود آشكار ساخت.
کلیدواژه: پشتیبانی سیریا، فعالیت، کاتالیزور
1-مقدمه:
فرایند تبدیل گاز طبیعی به سوخت مایع، كه فرایند GTL نیز نامیده می¬شود از دو بخش تشكیل شده است. مرحله اول تولید گازسنتز از گاز طبیعی(متان)، و دیگری تبدیل گاز سنتز به سوختهای مایع می¬باشد. نسبت گازسنتز تولیدی (H2/CO) از واكنش ریفرمینگ خشك متان در مقایسه با ریفرمینگ بخار كمتر است.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  09:06 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel
عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 8
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی 4.85% d.b , میانگین طول، ضخامت، پهنا، میانگین قطر هندسی، حالت کروی، حجم واحد و حجم میوه بادام زمینی، به ترتیب برابر با 44.53 میلیمتر، 15.73 میلیمتر، 16.68 میلیمتر، 23.00 میلیمتر، 51.60%، 2.16 گرم و 5.17cm3 می باشد  می باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی 6.00 db به ترتیب برابر با 20.59 میلیمتر، 8.80 میلیمتر، 10.44 میلیمتر، 12.60 میلیمتر، 57.05%، 1.063 گرم، و 1.14cm3 می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان داده است که چگالی حجمی از 243 به 184km/m3 کاهش داشته، ظرفیت واقعی، مناطق مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از 424 به 545kg/m و از 7.25 به 7.93m/s افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از 4.85% به 32.00% افزایش داشته است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از 581 به 539kg/m3 از 989 به 1088kg/m و از 1.53به 2.09cm و از 7.48 به 8.06m/s همگام با افزایش محتوای رطوبتی، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از 0.30 به 0.73 برای بادام زمینی و از 0.22 به 0.63 برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت زمانی که محتوای رطوبتی از 4.85% تا 32.00% d.b افزایش می یابد،  متغیر است.
1.مقدمه:
بادام زمینی به عنوان یک محصول سالانه ای می باشد که به طور غالب در منطقه مدیترانه رشد می کند. بادام زمینی که از خانواده گیاه هیپی می باشد دارای ریشه، ساقه و به ویژه دانه های زیرزمینی خوراکی می باشد. بادام زمین دارای دانه های خوراکی می باشد.آرچیس هیپوی که عضو خانواده نخودفرنگی می باشد، در غلاف زیرزمین رشد می کند و دارای پوست نازک مایل به قهوه ای می باشد.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  09:05 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Advances in the application of information technology to sport performance
عنوان فارسی مقاله: پیشرفت ها در بکارگیری فناوری اطلاعات در عملکرد ورزشی.
دسته: تربیت بدنی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 28
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
این مقاله، فناوری های اطلاعاتی مختلفی را مرور می کند که برای فراهم کردن بازخوردهای مربوطه به ورزشکاران استفاده می شوند. مثال های برگرفته شده از رشته های ورزشی مختلف برای نشان دادن کاربردهای منتخب بازخوردهای مبنی بر فناوری بکارگرفته شده اند. سیستم های بازخوردى مختلفی مورد بحث قرار گرفته اند که شامل بینایی، شنوایی و گیرنده های عضلانی می باشند. هر فناوری توصیف شده در اینجا مبنی بر این فرض است که بازخورد در نهایت باعث بهبود کسب مهارت و عملکرد ورزشی خواهد شد و همینطور سودمندی آنها برای ورزشکاران و مربیان ورزش جهتِ تعلیم به روشی منتقدانه ارزیابی می شود. 
کلیدواژه: بازخورد، فناوری اطلاعات، کسب مهارت، ورزش، آموزش
مقدمه:
این موضوع بخوبی سندیت داده شده است وقتی که بازخورد  به روشی مناسب فراهم شود، کسب مهارتِ حرکتی بطور قابل ملاحظه ای بهبود می یابد (برای مروری کلی رجوع کنید به شمیت و لی ، 1999). در نتیجه، بازخورد یک عامل مهم در بهبودِ مهارتهای ورزشی می باشد. اخیراً پیشرفت ها در فناوری اطلاعات، بهبود و تقویت بازخوردی که ورزشکاران در هنگام آموزش و مسابقه دریافت می کنند را تسهیل کرده است. به علاوه، فناوری مدرن چنان تأثیر مهمی بر ورزش داشته است که بسیاری از ورزشکاران و مربیان ورزشی به اطلاعات مشتق شده از پیشرفت های فناوریکی ارزش زیادی قائل می شوند. این قضیه ممکن است که مرتبط با مفهوم بازخورد باشد که از تئوری کنترل مکانیکی سرچشمه گرفت. بر اساس چنان مدلهای مهندسی، سیستم های حلقه بسته  طوری طراحی شده بودند که خودپایداری یا تعادل خود را نزدیک به یک مقدار مرجع نگه دارند بطوریکه یک دستگاه محرک اصلی قادر به کار باشد (شانون و ویور ، 1949). انحرافات از مقدار مرجع حالت پایا به عنوان خطا برنامه ریزی می شدند که این خطا یک سیستم را جهت خنثی یا تصحیح کردن آن فعال می کرد. به عبارت دیگر در علمِ حرکت عموماً انتظار می رود که اطلاعات بازخورد دربارۀ حرکت، تصحیحاتی سیتماتیکی در عملکرد را قادر کنند.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  08:19 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Impacts of the World Recession and Economic Crisis on Tourism: North America
عنوان فارسی مقاله: اثرات تورم جهانی و بحران اقتصادی بر صنعت توریسم: آمریکای شمالی.
دسته: توریسم و جهانگردی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 23
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
این مقاله به عنوان بخشی از آکادمی بین المللی برای بررسی  و مطالعه ابتکار گردشگری ارائه شده است که درک درستی از تاثیر بحران اقتصادی از 2008-2009 تا به حال و رفاه و عملکرد صنعت گردشگری جهانی را فراهم می کند. مشخصا، اطلاعاتی را در مورد پیشینه آمریکای شمالی در این مطالعه دنبال می کند. به این ترتیب، ارزیابی مختصری از وضعیت فعلی و در حال تحول بخش گردشگری را در سه کشور شمال امریکا انجام می دهد. اطلاعات در مورد کانادا از داده های ارائه شده توسط اداره آمار کانادا، دفتر آمار دولت مرکزی، و همچنین نشریه های اطلاعاتی منتشر شده توسط  انجمن گردشگری کانادا جمع آوری شد. در مورد مکزیک، اطلاعات ازگزارشات رسمی چند اداره دولتی حاصل شده است. اطلاعات اولیه گردشگری در ایالات متحده از داده های موجود اداره تحلیل اقتصادی آمریکا و سیستم حسابداری ماهواره ای توریسم و جهانگردی  آمریکا جمع آوری شد. 
به طور خلاصه، بحث حاضر نشان می دهد که گردشگری در کانادا و ایالات متحده از بحران اقتصادی جاری تحت تاثیر است. و این احتمال وجود دارد که در آینده نزدیک بیشتر از آن متاثر شود. در مقابل، گردشگری در مکزیک به طور مستقیم بیشتر تحت تاثیر بیماری همه گیر آنفولانزای خوکی، نرخ ارز، و شرایط آب و هوایی است تا  بحران اقتصادی خود می باشد.
کلیدواژه : گردشگری، اقتصاد، تاثیر، کانادا،مکزیک، ایالات متحده
مقدمه:
این مقاله به عنوان بخشی از آکادمی بین المللی برای بررسی  و مطالعه ابتکار گردشگری (IAST) ارائه شده است که درک درستی از تاثیر بحران اقتصادی از 2008-2009 تا به حال و رفاه و عملکرد صنعت گردشگری جهانی را فراهم می کند. به طور خاص، این مقاله در پی ساختن دو بخش اصلی از کل IAST است. اول، مستنداتی از اثرات جاری و در حال تحول گردشگری در سه کشور شمال آمریکا (کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا). همچنین به دنبال ارائه بینش های جاری و در حال تکامل طرز فکر آمریکایی شمالی در رابطه با  سطوح اطمینانی که گردشگری در بحران اقتصادی جاری تغییر خواهد کرد و در حالت سالم پدیدار می شود، است.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  08:10 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Tourism in Mazandaran
عنوان فارسی مقاله: توریسم در مازندران.
دسته: توریسم و جهانگردی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 8
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
تاثیر اقتصادی توریسم بر هر منطقه موضوعی است که بایستی توسط اقتصاددانان و جغرافیدانان مورد مطالعه و ارزیابی و بررسی قرار گیرد. توسعه مناطق توریستی و جاذبه هایی که در این گونه مناطق ایجاد می شود تاثیرات عمده ای بر اسکان جمعیت، حمل و نقل و الگوهای فاصله گذاری بین زمین های کشاورزی می گذارد علاوه بر اینها تاثیر توریسم بر محیط مادی مناطق توریستی هم دارای جنبه اقتصادی و هم جنبه بومی است. 
 گفتنی است که هیچ کشوری نیست که فاقد مواد اولیه برای توسعه جهانگردی نباشد. اما در این میان کشور ما از ویٰژگی های بسیار برخوردار است.
فلات ایران آب و هوایی نسبتاً خشك دارد . ایران در كمربند آب و هوایی خشك جهان قرار گرفته است و رشته كوههای البرز و زاگرس از رسیدن جریان‌های هوایی مرطوب دریای مازندران(خزری) و مدیترانه‌ای به داخل آن جلوگیری می‌كنند. سرزمین ایران به دلیل گسترده شدن بین25 و 40 درجه عرض جغرافیایی و همچنین به دلیل وجود ارتفاعات، از تنوع آب‌ وهوایی شایان توجهی برخوردار است . تنوع آب و هوا میان مناطق كشور با تغییراتی كه در فصل‌های مختلف ایجاد می‌شود افزایش می‌یابد  چنانچه در چند ناحیه مختلف از یك منطقه ، می‌توان تابستان گرم و زمستان سرد را هم‌‌زمان دید  بنابراین ، آب و هوای ایران را فصل به فصل باید مورد بررسی قرار داد
استان مازندران با بهره مندی از طبیعت سرسبز و آب و هوای مطبوع در تمام فصول سال و مناظر بسیار زیبای تاریخی و فرهنگی و چشم اندازهای بدیع، از كانونهای پرجاذبه گردشگری ایران به شمار می رود نزدیك به 12 میلیون نفر گردشگر داخلی و دهها هزار توریست خارجی هر ساله به منظور گذراندن اوقات فراغت از این استان دیدن می كنند.
وجود دریای خزر و گردشگاه های ساحلی و اتصال مازندران به مركز كشور از طریق سه محور ارتباطی هراز، فیروزكوه و كندوان و نیز عبور زائران بارگاه ملكوتی حضرت ثامن الحجج از شهرهای این استان، موقعیت ممتازی را برای این خطه زیبا و همیشه بهار در سطح كشور فراهم آورده است.
همچنین قله دماوند كه به بام ایران شهرت دارد، از جاذبه های شاخص و منحصر به فرد مازندران محسوب میشود كه بخاطر تمایز آن از 300 قله مرتفع خاورمیانه، همواره مورد توجه ویژه گردشگران خارجی و ایران شناسان قرار دارد.بطور كلی مازندران بدلیل كثرت بهره مندی از مناطق پرجاذبه گردشگری، در سالهای اخیر در شمار قطب های سیاحتی كشور قرار گرفت.



   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  08:02 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Comparison of six different methods of cleaning and preparing occlusal fissure surface before placement of pit and fissure sealant: An in vitro study
عنوان فارسی مقاله: مقایسه شش روش مختلف پاکسازی و آماده سازی سطح فیشور اکلوزال پیش از قرار دادن پیت فیشورسیلانت.
دسته: دندانپزشکی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 6
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
این مطالعه آزمایشگاهی با هدف ارزیابی و مقایسه ریزنشت فیشورسیلانت ها پس از کاربرد شش تکنیک آماده سازی شامل a) براشینگ، b‏) کاربرد پامیس، c‏) فرز، d) ایرپالیشینگ،e ‏) ایرابریژن وf) افزایش زمان اچینگ انجام گردید. 
‏تعداد 60 پرمولر اول بدون پوسیدگی که به دلایل ارتودنسی اکسترکت شده بومند، بطور تصادفی به شش گروه ١٠ ‏تایی تقسیم شدند. پیش از قرار دادن سیلانت لایت کیور ClinproTM 3M ESPE ، سطح اکلوزال دندانها در هر گروه با یکی از شش تکنیک مورد مطالعه آماده سازی شد. دندانها تحت ۵٠٠ ‏چرخه ترموسایکلینگ قرار گرفتند و سپس در محلول نمکی 0.9% نگهداری شدند. اپکس دندان ها مهر و موم شد و سطوح دندانی تا یک میلیمتر به لبه فیشورسیلانت با لاک ناخن پوشانده شد. پس از ٢4 ‏ساعت غوطه وری در محلول متیلن بلو 1%  دندانها در راستای باکولینگوال به موازات محور طولی دندان به دو نیم تقسیم شدند و میزان ریزنشت از صفر  تا ٢ ‏درجه بندی گردید. داده های حاصل با کاربرد آزمون t و آزمون مجذور کای ‏و آنالیز واریانس (ANOVA) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. براساس نتایج این مطالعه، آماده سازی با فرز روند نسبت به سایر تکنیک ها بطور قابل توجهی برتر بود. ایرابریژن و ایرپالیشینگ در مقایسه با پامیس، براشینگ و افزایش زمان اچینگ نتایج بهتری را نشان دادند. آماده سازی با فرز روند به عنوان موفق ترین تکنیک پاکسازی و آماده سازی شناخته شد. ایرابریژن و ایرپالیشینگ در مقایسه با پامیس، براشینگ و افزایش زمان اچینگ بطور قابل توجه ریزنشت کمتری ایجاد کردند. 
‏کلیدواژه: فیشور سیلانت ، میکرولیکیج ، پیشگیری از پوسیدگی دندانی ، پوسیدگی دندان ها در کودکان ، انواع مواد ترمیمی دندان ، پودر پامیس ، تکنیک اچینگ، اسید اچ، دندانپزشکی، مقایسه ریزنشت فیشورسیلانت در تکنیک های آماده سازی سطح اکلوزال دندان.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  07:09 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Tourism education in PR China
عنوان فارسی مقاله: آموزش های مربوط به صنعت توریسم در جمهوری خلق چین. 
دسته: توریسم و جهانگردی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 10
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
رشد قابل توجه صنعت توریسم در جمهوری خلق چین به همراه فعالیت های مناسب سیستم آموزشی آن نبوده است. تعداد و استاندارد کارکنان باکیفیت صنعت توریسم پایین تر از سطح مورد نیاز آن بوده است. ژانگ جوانگری از موسسه علوم اجتماعی علمی چین توضیح می دهد که چگونه سیستم آموزشی مربوط به توریسم (جهانگردی) می تواند گسترش یابد و در ارتباط بیشتری با صنعت توریسم چین باشد.
صنعت توریسم جمهوری خلق چین به طور قابل توجهی از سال 1978 رشد داشته است.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  06:05 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Clinical evaluation of the performance and safety of a new dentine substitute, Biodentine, in the restoration of posterior teeth — a prospective study
عنوان فارسی مقاله: بررسی کلینیکی عملکرد و بهداشت مواد دندانی جدید، به نام بیودنتین، در ترمیم دندان های خلفی. 
دسته: دندانپزشکی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 6
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
هدف مطالعه: کوبی و همکاران ( ٢٠١٣ ‏) طی یک مطالعه سه ساله (آینده نگر، تصادفی، مولتی سنتریک) طول عمر ترمیم های خلفی انجام شده با بیودنتین (یک ماده جدید جایگزین عاج) را مورد بررسی قرار دادند. 
‏مواد و روش ها: ابتدا به منظور ارزیابی طول عمر بیودنتین در ترمیم های خلفی، این ماده بر اساس معیارهای USPHS (خدمات بهداشت همگانی ایالات متحده) با کامپوزیت z100 مورد مقایسه قرار گرفت. در مرحه دوم پس از بروز ابریژن، بیودنتین به عنوان ماده جایگزین عاج در همراهی با کامپوزیت z100 ارزیابی شد. 
‏نتایج: ابتدا ٣٩٧ ‏نفر وارد مطالعه شدند. در بررسی اولیه که پس از یک سال انجام شد، ٢١٢ ‏نفر در مطالعه باقی مانده بودند. در ابتدای انجام ترمیم، هر دو ماده از نظر جا به جایی‏، فرم آناتومیک ( )، تطابق لبه ای   و تماس اینترپروگزیمال   درجات مطلوبی را نشان دادند. طی پیگیری، دو ماده از نظر خشونت سطحی در سطح مطلوب درجه بندی   شدند و بعلاوه فاقد پوسیدگی ثانویه و درد پس از عمل بودند. بیودنتین تا شش ماه پس از انجام ترمیم خواص قابل قبولی را ازنظر فرم آناتومیک  ، تطابق لبه ای   و تماس اینترپروگزیمال  حفظ نمود. مقاومت به تغییر رنگ لبه ای در بیودنتین برتر از z100 بود. در مواردی که پس از کنترل وایتالیتی پالپ، بیودنتین به عنوان جایگزین عاج حفظ و با کامپوزیت z100 پوشانده شد، ترمیم هایی مطلوب و بدون علایم کلینیکی را فراهم آورد. 
‏نتیجه گیری: بیودنتین به عنوان ماده ترمیمی دندانهای خلفی تا شش ماه قابل قبول است. چنانچه پس از این مدت با کامپوزیت z100 پوشش داده شود، یک جایگزین عاجی مناسب، با کارآیی مطلوب و قابل قبول خواهد بود. 
‏اهمیت کلینیکی: بیودنتین می تواند به عنوان جایگزین عاج در زیر ترمیم های خلفی کامپوزیت استفاده شود.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  05:15 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Clinical strategies for esthetic excellence in anterior tooth restorations: understanding color and composite resin selection
عنوان فارسی مقاله: استراتژی های کلینیکی برای زیبایی شناختی ترمیم دندان های قدامی: اصول انتخاب رنگ و رزین کامپوزیت. 
دسته: دندانپزشکی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 3
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
ترمیم رزین کامپوزیت مستقیم با تامین زیبایی و جلب رضایت بیمار به یک روش متداول برای ترمیم دندان های قدامی تبدیل شده است. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دانش نسبت به خواص نوری بافت دندان، ساخت کامپوزیت رزین های جدید با خواص مکانیکی و اپتیکال مطلوب فراهم شده است. در نتیجه این پیشرفت ها، انجام ترمیم های زیبایی در نواحی جلویی دهان امکان پذیر میباشد. با بهبود درمان های محافظه کارانه و ابداع تکنیکهای جدید می توان دندان های قدامی دچار پوسیدگی و شکستگی را به نحوی که نمای طبیعی دندان حفظ گردد، ترمیم نمود. در این مقاله اصول هنری و علمی انتخاب رنگ و نوع رزین کامپوزیت جهت ترمیم های قدامی توضیح داده شده است. 
‏کلیدواژه: انواع مواد دندانی ، ترمیم دندان با کامپوزیت ، کامپوزیت های دندانی ، تکنیکهای کلینیکی انتخاب رنگ ، ترمیم شکستگی دندان ، ترمیم دندان های شکسته ، ترمیم های همرنگ دندان ، دندانپزشکی زیبایی ترمیمی.


   


نظرات()  
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  01:09 ق.ظ    ویرایش: - -

عنوان انگلیسی مقاله: Psychology
عنوان فارسی مقاله: روان شناسی افراد.
دسته: روانشناسی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 8
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
سارا، دانشجوی سال سوم دانشکده در دو رشته علوم کامپیوتر و ریاضی بود. او به ویژه در مورد مردان هم سن سال خود نیز کمی خجالتی بود. اگرچه او می خواست قرارملاقات های بیشتری داشته باشد، او بسیار در مورد شخصیتی که خودش می بایست از دید مردان به نظر بیاید، نکته بین بود.او به این فکر می کرد که روش قرار گذاشتن به صورت اینترنتی به عنوان روش موثری برای پیدا کردن فرد مورد نظر خود برای داشتن رابطه باشد. او در یک سرویس خدمات قرارهای عشقی ثبت نام کرد و متوجه شده که اولین قدم پر کردن یک پرسشنامه شخصی طولانی می باشد. او به پرسش های زیادی در مورد علایق و موارد غیر از آن، عادات، خصوصیات و آنچه که دیگران نسبت به او فکر می کنند جواب داد. او همچنین به پرسش هایی همچون نوع اتومبیلی که دارد، سبک رانندگی اش پاسخ داد. بعد از این کار، سایت پروفایل شخص مردانی را که، بر اساس ادعای سایت برای او مناسب به نظر می رسیدند، نشان داد. کی از آن ها برای او جالب به نظر رسید، بنابراین او چندین ساعت با آن شخص به صورت چت آنلاین گذراند. سارا تصمیم گرفت تا چندین بار به او تلفن بزند. آن ها مشترکات زیادی داشتند و سارا گفتگو با این شخص را بسیار راحت می دید. سارا و آن شخص از گفتگو راضی بودند. بنابراین آن ها تصمیم گرفتند تا گام بعدی را برداشته و بصورت رودرو برای شام بنشینند. زمانی که آن ها برای قرار ملاقات توافق نمودند، سارا وقتی فهمید که آن ها در مجتمع آپارتمانی یکسانی زندگی می کنند و اینکه ان ها چندین بار قبلا یکدیگر را دیده اند ولی هرگز با یکدیگر صحبت نداشته اند، شگفت زده شد. اما این به صورت قرار اینترنتی بود، که از برنامه ای استفاده می شود که افراد را بر طبق به شخصیت شان با یکدیگر آشنا می کند تا یکدیگر را پیدا کنند.


   


نظرات()  

ساعت مچی

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic